Waarom kiezen voor Funlinedance? Onze dansers vertellen wat Funlinedance zo verrassend leuk, uniek enz. maakt.

Marjan, 9100 Sint-Niklaas – 11/11/2023
Mijn dans en muziektalent zat enkele jaren geleden nog onder nul. Het enigste wat ik kende was nen tragen, een wals en een chacha. Dankzij jullie muziek heb ik de ritmes ontdekt en ik heb ze leren herkennen en hoe beter ik ze ken, hoe meer ik er van hou. Jullie beseffen niet half hoeveel mensen jullie wat geluk bijbrengen.  Dank dank dank daarvoor!!!

Marina, 9250 Waasmunster – 25/10/2023
Beste Conny, ik laat je gewoon even weten dat ik zo geniet van het dansen en de muziek. Bedankt voor je geduld en inzet! Voor mij is woensdagmorgen een FEESTDAG. Merci daarvoor!

Christiane, 9160 Lokeren (mail na bedanking optreden Lokeren) – 10/09/2023
Laat ons vooral NIET vergeten dat dit alle dankzij JULLIE onvoorwaardelijke en onuitputtelijke inzet is, dat we gemotiveerd en aangespoord blijven! We hebben het weer leuk gehad, ondanks de zengende hitte. WIJ mogen fier zijn dat we zo’ n topteam hebben! Vandaar hierbij ook mijn DANK!!!

Hilde, 9180 Moerbeke (mail na bedanking optreden Lokeren) – 10/09/2023
Dankzij u en Luc kunnen wij dat zo goed hé Conny, denk niet dat er zo een gedreven juf zoals gij hier in de omstreken les geeft. Iedere demo, dansles enz. geeft mij en ook de anderen de nodige ontspanning en een tevreden, gelukkig gevoel als ik naar huis ga… Ik heb het nogal gezegd: bedankt aan jullie allebei want zonder jullie konden wij zoiets niet verwezenlijken op dat podium. Nogmaals dikke merci!

Ann, 9160 Lokeren (mail na proefles) – 23/06/2023
Ik wil je graag bedanken voor deze geweldige ervaring! Ook de muziekkeuze, top! Wat een positieve vibes creëer jij! Zeer aanstekelijk. Het enthousiasme van alle deelnemende dames was verrassend. Wees ervan overtuigd dat je veel geluk momentjes bezorgd… Graag tot september!

Nicole, 2180 Ekeren – 19 juni 2023
Bedankt voor dit prachtige dansjaar! Jullie zijn een ongelooflijk team & jullie doen alles om het ons zo aangenaam mogelijk te maken! Bedankt voor de toffe danslessen, fijne gezellige sfeer en jullie betrokkenheid met al jullie dansers. Woorden schieten vaak te kort om onze ervaring te verwoorden… we hebben er in ieder geval dikke vrienden bij! Allemaal momenten om nooit te vergeten . We kijken nu al uit naar de zomercursus en volgend dansjaar! Bewegen op een zalige manier met super toffe mensen! Wat kun je je nog meer wensen?
* Nicole rijdt telkens 90 minuten, bijna 100 km. heen en weer voor haar dansles te volgen!

Veerle, 9220 Hamme- 15 juni 2023
Van harte dank voor het fijne jaar met leuke dansen en een toffe sfeer!

Dansgroep Eksaarde 20 uur – 14 juni 2023
Bedankt voor het geweldige dansseizoen 2022 – 2023!

Carine, 9160 Lokeren – 14 juni 2023
We willen jullie heel hartelijk bedanken voor het fijne dansjaar. Jullie geduld, jullie toewijding engagement, enthousiasme elke les opnieuw!

Dansgroep Lokeren dinsdag 14 uur – 13 juni 2023
Bedankt Conny en Luc voor dit mooie dansjaar! Jullie bezorgden ons heerlijke ontspannende en ‘inspannende’ dansnamiddagen om nooit te vergeten. Met geduld en enthousiasme leerde jij, Conny, ons nieuwe uitdagende danspassen aan op swingende muziek en toffe beats. De disco, chachacha, pop en country passeerden de revue maar ook een ‘gewaagde Burslesque’ stond op het programma. We zweefden door de zaal op ‘Perfect’ en de goede oude Charleston en twist stelde onze uithouding op de proef! Heerlijk ook die mamabookes en rumba’s. Dankzij jou kregen we al die pasjes on de knie. Maar vooral, ieder vergat even zijn zorgen om te genieten van het dansen en ons weer jong te voelen! We kijken nu al uit naar het volgende dansjaar en zijn benieuwd wat je voor ons nog in petto hebt. Geniet nu samen van heerlijke vakantie en tot op de zomercursus en volgend dansjaar!

Christiane, 9160 Lokeren – 9 juni 2023
Zoals steeds, mochten we weer genieten met volle teugen van een fantastische lerares en haar rechterhand, die ons met volle energie en  inzet, onze beentjes in optimale conditie hielden ! Een super team, onmisbaar voor elkaar én voor ons ! Niemand mag vergeten hoeveel jullie voor alle groepen doen ! Nergens kan men een andere (sport)activiteit volgen aan jullie zeer aantrekkelijke prijs, en alle voordelen en “speciallekes” die daaraan verbonden zijn ! Elke week worden we overladen om te ontladen. Wat moet een mens meer hebben?!

Maryse & dansgroep Eksaarde 20 uur – 7 juni 2023
Lieve Conny
Met deze woorden wil ik jou graag bedanken voor al je inzet, enthousiasme en liefde voor dans die je elke week met ons deelt. Jouw passie en toewijding hebben ervoor gezorgd dat onze danslessen altijd een plezierige en leerzame ervaring zijn. Daarnaast wil ik ook graag een speciale dank uitspreken aan Luc die altijd paraat staat om te helpen en de muziek te verzorgen met een glimlach op zijn gezicht. Zijn vrolijkheid en de energie die hij in de dansstudio brengt, maken elke les nog levendiger. Samen vormen jullie een geweldig team dat ervoor zorgt dat onze danslessen elke week weer een feestje zijn. Ik waardeer jullie warmte, gastvrijheid en de leuke sfeer die jullie creëren. Jullie maken van de dansstudio een plek waar ik me kan thuis voelen en waar ik me kan uiten door middel van dans.
Dank jullie wel voor alles wat jullie doen. Jullie hebben een onuitwisbare impact op mijn leven en ik ben ontzettend dankbaar dat ik mag deel uitmaken van jullie dansteam. Ik kijk uit naar nog veel meer dansavonturen samen!
Met veel liefde en waardering x

Kemzeke maandag 13u45 – 1 januari 2023
We staan hier op onze dansschoentjes en ook al zijn we jullie groentjes, onze wensen zijn rood en geel en blauw, een regenboog van warmte in deze vochtige kou.
We zetten het jaar in met leuke, nieuwe dansen en zijn weer heel blij met deze kansen.
Je geduld met ons is grenzeloos en als we het na 4 keer nog niet kunnen, ben je nog niet boos.
Luc zet een muziekje op: “Don’t you worry” en euh… sorry… hoe begint die dans nu ook weer? Dat denken we iedere keer. Maar geen nood, Conny doet hem traag voor en we weten het weer! Zie je, het komt in de sacoche, elke keer! We dansen er dan fel op los en genieten, we amuseren ons en verschieten. Want weg met alle zorgen en verdriet, er liggen enkele uurtjes amuseren in het verschiet.
Conny en Luc, dikke merci voor jullie geduld, creativiteit, inzet en vriendschap. we wensen jullie dan ook een jaar vol goede gezondheid, veel dansplezier met af en toe een grap.
Dank voor alles en nog vele jaren aan de top, hopelijk dit jaar geen coronastop.
Dikke knuffel en veel liefs van jullie maandagnamiddaggroentjes. Kemzeke 1 januari 2023

Chris, 9080 Zaffelare – december 2022
Een hele dikke merci voor alles wat jullie voor ons doen. We kunnen het niet genoeg herhalen dat we dat enorm appreciëren; het moet jullie enorm veel tijd en inspanningen kosten om dit allemaal te realiseren. Dankjewel.

Minja, 9190 Kemzeke – december 2022
De beste wensen voor 2023! Mogen dit komende jaar weer vreugdevolle, toffe, te gekke dansmomenten op ons afgevuurd worden!

Lokeren donderdag 14 uur – december 2022
We wensen jullie veel gezelligheid samen tijdens de eindejaar dagen en een nieuw jaar met nieuwe dromen en nieuwe kansen, laten we liefhebben, lachen en samen dansen. In naam van de ganse beginnersbende van donderdagnamiddag: “hartelijk dank” voor de leuke dansnamiddagen van het voorbije jaar!

Nicole, 2180 Ekeren – augustus 2022
Jullie verrassing was hartverwarmend… nu is het tijd om jullie te verrassen!
SPECIAAL VOOR JOU: Wat de postbode jou vandaag bracht, had je misschien niet echt verwacht. Een cadeautje recht uit het hart gegeven, waar je vast veel plezier aan zal beleven! (kussen met foto afgedrukt)

Lokeren donderdag 9u45 – juni 2022
Dank dank dank voor alweer een fantastisch leuk dansjaar!

Lokeren donderdag 14 uur – juni 2022
Wij vonden het zo geweldig wat jullie dit afgelopen seizoen allemaal voor ons gedaan hebben, vandaar onze grote dank!

Lokeren dinsdag 14 uur – juni 2022
Ons clubje van dinsdag heeft er dit seizoen weer van genoten. Elke week kijken we ernaar uit te komen dansen en geven we het beste van onszelf. De verschillende dansstijlen, de aanstekelijke muziek en choreografie, voor ieder wat wils. Maar het zit er weeral op, een welverdiende rust voor jullie. Voor het volgend seizoen kunnen jullie terug op ons rekenen. Dank, dank, dank!

Kemzeke maandag 20 uur – juni 2022
Jij mag trots zijn op wie je bent, niet veel mensen zijn zo oprecht als jij, en hebben zo’n hart van goud! wij zijn allemaal zeer blij dat we jou gevonden hebben… of jij ons! Heel erg bedankt!

Marjan, 9100 Sint-Niklaas – juni 2022
Oprechte dank voor alles wat je geschonken hebt: beweging, plezier, verruimen van horizonten, enthousiasme, muzieksoorten, pasjes allerhande, vriendschap, geduld,… Voor dit alles en zoveel meer een dikke merci en graag tot binnenkort. Kus.

Moerbeke dinsdag 20 uur – juni 2022
Het jaar 2022 brak weer aan! We vlogen er weer in met party all the time! Het was opnieuw een reuzejaar, want we gingen er tegenaan! Conny, ze blijft leuke dansen maken. You can’ t stop her! In haar hoofd zit er een liedje, ’t is een zomers melodietje. Ze tovert muziek uit haar hoed, dit geeft haar o zoveel moed! Ze moedigt iedereen aan met “je doet dat goed”. De choreo’ s, waar blijft ze die toch halen? Ze heeft een speciale gave! Graag een applaus voor ons superteam Conny en Luc, hun inzet was zo groot gedurende het ganse jaar!

Lokeren dinsdag 14 uur – 18/01/2022
We hebben er weer van genoten, de leuke dansmoves en de aanstekelijke muziek. Keer op keer geven jullie het beste van jezelf. Muziek en dans brengen een positief goed gevoel in het leven en daarvoor willen we jullie bedanken. Graag tot het volgende dansseizoen!

Kemzeke maandag 20 uur – 17/01/2022
“Super bedankt allemaal” dat is wat we elke keer horen na een les op maandag, een oefenavond of demo! Maar eigenlijk willen wij jullie “super bedanken”. Dankzij jullie hebben we wekelijks een avond van plezier, fun, vriendschap… nieuwe leuke dansjes leren… NIET altijd even gemakkelijk maar met jouw volhardend geduld, krijg je het ons allemaal aangeleerd! Je ziet erop toe dat al je pupillen kunnen volgen… en zie je toch iemand een beetje de pas kwijtraken… storm je door al je dansertjes (zoals ne pinguïn met ADHA, hahaha) tot je bij je doel bent. even naast meedoen… een paar extra richtlijntjes… en alles komt in orde! SUPER! En niet te vergeten alle voorafgaande voorbereidingen. En dan onze Luc… ook ne pinguïn zeker?… Drank verzorgen… inschrijven aanwezige dansers, zien dat zijn vrouwtje geen dorst heeft… muziek regelen… Flappie… en vooral de lekkere taarten. Jullie samen… TOP TEAM… dus voor jullie ne welgemeende SUPER BEDANKT!

Moerbeke dinsdag 20 uur – 12/01/2022
We starten met “I Go Where The Music Takes Me.” Conny is zeer gepassioneerd wat betreft muziek. Ze heeft zoveel energie in haar en haalt het beste uit haar naar boven. Ze doet dit met hart en ziel. Men wil echter niet weten hoeveel uurtjes ze spendeert aan haar pc. Het maken van de juiste choreo, muziek uitzoeken, de pasjes uittellen enz. Nieuwe dansen maken doe je met hart en ziel, dat kan niet anders. We denken dat er veel in haar hoofdje afspeelt. Haar gedrevenheid, inzet en passie zijn zo groot!!! Natuurlijk wij als cursisten, zetten ook onze beste beentjes voor. Het organiseren van dansavonden en demo’s, het aanleren van dansen in verschillende groepen: het vergt enorm veel geduld en energie! Conny maakt de dansen ook zo leuk! Chacha, disco, jive, mambo en noem maar op! Yes we can! We zijn super tevreden dat het terug kan en mag. Genieten van de dansen, het menselijke contact vanop veilige afstand. Een beetje fun, een smile op ons gezichtje en we zijn vertrokken. Let’s Go All The Way! Luc mogen we niet vergeten, onze DJ! Conny haar steun, toeverlaat, maatje, man, een topman met zijn hart op de juiste plaats. Doe zo voort Conny met het maken van superleuke dansen! We kijken uit naar een nieuw swingend 2022 samen!

Moerbeke dinsdag 20 uur – 12/2021
Wat een jaar! Een dankjewel uit naam van alle dansers van Moerbeke. Onze danslessen zijn iets om naar uit te kijken! Dit dankzij onze danslerares die er alles aan doet om het zo leuk mogelijk te maken. Goed voor onze conditie, concentratie, beweging, plezier maken! Conny, chapeau met het maken van je
choreo’ s. Met muziek die gekozen is met heel veel ritme en passie voor je dansen. Altijd plezier en vertier met jullie als team! Luc altijd met de glimlach achter zijn discobar, onze top dj! Dankzij jullie dansen wij telkens de pannen van het dak! Dankjewel voor alles!

Eksaarde woensdag 18 uur – 12/2021
Bedankt Conny voor ons die mooie dansen aan te leren!

Jaklien, 9160 Lokeren – 07/2021
Graag een woordje dankjewel. Het afgelopen jaar is niet simpel geweest voor jullie. Jullie hebben er alles aan gedaan zodat alles kon blijven doorgaan. De uren die jullie erin spenderen is zo waardevol. Altijd met de glimlach naar de les komen. In goede en minder goede dagen. Jullie dansers altijd een warm en goed gevoel geven. Ons effekes laten vergeten dat het coronatijden waren. We konden ons echt laten gaan! Wel altijd volgens de regels natuurlijk. Bedankt voor de vele dansuren, voor het gezellig samenzijn. Bedankt voor zoveel mooie vriendschappen!

Lokeren donderdag 9u45 – 07/2021
Myriam: Hartelijk bedankt voor het leuke dansjaar!
Ghislaine: Bedankt!
Anja: Heel veel dank!
Lieve: Dank je wel voor alles!
Nadine: Bedankt!
Christiane: Dankjewel enthousiastelingen!
Marleen: Bedankt! De enige echte want er zijn er zoveel!
Rita: Bedankt!
Carina: Bedankt voor alles!
Sonia: Bedankt voor de superfijne lessen!

Marleen, 9160 Lokeren – 07/2021
Het waren bizarre en, zeker ook voor jullie, moeilijke coronatijden. Toch hebben jullie alle moeite gedaan om de dansers, zowel online als met de inhaallessen, plezante uren te blijven bezorgen. reden te meer om in september terug te starten in het nieuwe dansseizoen. Hartelijk dank voor jullie inzet, jummie vriendschap en vooral voor jullie geduld! Groetjes en warme knuffel.

Lokeren dinsdag 14 uur – 13/07/2021
Bedankt voor alle fijne danslessen… en alle knappe inspanningen in deze moeilijke corona tijden! Wij waarderen het enorm en genieten van elke les. Hartelijke dank!

Moerbeke dinsdag 20 uur – 29/06/2021
Het langverwachte jaar kwam eraan. Een moment waar we allen naar getracht hadden. Door jullie positiviteit, door veel denkertjes, jullie koppen bij elkaar te steken en zo op het idee te komen om toch wegens corona online lessen te geven was een super idee! Iets wat veel energie en uithoudingsvermogen gekost heeft. Daarvoor zijn we je dankbaar, chapeau! Iedereen was heel blij dat de danslessen outdoor terug opgestart zijn zodra de versoepelingen er kwamen. Het menselijk contact, een lach, een dansje placeren, samen bewegen, het doet ons zoooooooo goed! Een shuffle, bounce, rockpas, hitch, flick enz. Hopelijk blijven we voorgoed herenigd en dat de Funlinedance nog lang mag blijven bestaan. De groep van Moerbeke wenst jullie een welverdiende vakantie!

Kemzeke maandag 20 uur – 28/06/2021
Bedankt super juf! Het was een ongelooflijk bijzonder jaar, maar… we hebben het gefikst met elkaar!!! Graag tot het volgend dansjaar!

Marjan, 9160 Sint-Niklaas – 5/10/2020
Mercikes voor al het mooie dat jullie ons geven. De wereld is mooier sedert ik dans bij Funlinedance. Onze voeten bewegen al goed op de verschillende ritmes. Onze registratie van de dansen gaat wat langzamer maar het komt, ik voel het. Als ik nu naar een liedje luister is het helemaal anders dan vroeger. Nu tracht ik te ontdekken welk ritme het is. Een swing, een Quickstep? Of nog iets anders? Een dikke merci voor het eeuwige geduld met ons Conny! Jouw enthousiasme werkt helend voor alles.
Luc, zonder jouw hulp kenden we nog maar de helft van onze dansen. Alles klaarleggen, aan en uitzetten van de liedjes laat elke les vlekkeloos verlopen. Liedje opzetten, Luc is er. Batterij plat, Luc is er weer. Koffietje of colaatje, Luc staat paraat. Je technische kennis en organisatie komt als geroepen en is voor 100% een meerwaarde aan de les.
De interactie tussen jullie is bewonderenswaardig en mooi om te zien. Dank! Moest er een danswedstrijd bestaan van ‘beste dansleraar’, zou ik jullie zeker nomineren. Ik hoop dit nog lang te mogen doen, samen met jullie.

Kemzeke maandag 20 uur – 14/09/2020
Een speciaal bedankje voor jou! Dansen met ons hart en onze voeten zullen volgen!

Christiane & Nadine, 9160 Lokeren – 06/09/2020
Zeker en vast van mijnentwege (en Nadine) onze duimpjes hoog! We mogen ons absoluut gelukkig prijzen met zo’n deskundige, energieke inzet van jullie beide! Altijd goed gezind en laaiend enthousiast, dat werkt aanstekelijk voor ons. Wij zijn ook oprecht dankbaar dat jullie toch maar fijn extra lessen en inhaallessen ingelast hebben gedurende de vakantie. Funlinedance: 100% fun, da’ s een onbetwiste zekerheid in ons leven! Jullie super bedankt voor de onuitputbare inzet en liefde voor dans en muziek!

Hilde, 9180 Moerbeke – 06/09/2020
Van harte bedankt om het telkens opnieuw zo leutig te maken, kijk er iedere keer zo naar uit en ga iedere keer opnieuw terug naar huis met een super goed gevoel. Dus dikke chapeau want zoals jullie zijn er maar weinigen die zo opgaan in hun werk!

Monica, 9200 Dendermonde – 19/08/2020
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke tijd met de lessen en met alles erbij. Jullie zijn super! Echt waar, met hart en ziel doen jullie dit, weet dat ik dit heel erg apprecieer. Voor mij maken jullie mijn leven meer dan een verschil. Is het enige wat ik nog wat kan, soms met wat last, maar ik doe dit super graag en met zo’n lieve, enthousiaste lesgeefster, dj en dochter, wat meer moet ne mens hebben.

Lieve, 9170 De Klinge – 07/08/2020
Bij deze wil ik jullie bedanken. Ik ben zeer blij dat ik bij jullie beginnen dansen ben. Zo een aangename en plezante sfeer en zeer leuke danskes.
Heel graag tot in september!

Rita, 9180 Moerbeke – 02/08/2020
Bedankt voor alles. Om ons allen een mooie tijd te doen beleven. Zeker in deze rare tijd. Hoe jullie met de corona regels alles in goede banen leiden. Met jou mooie choreo’ s en muziekkeuze is het zo hemels om alles even te vergeten. Zelfs met corona, mondmasker, de warmte enz. Kijk al uit naar de nieuwe dansen, de initiatie enz. Funline is top!

Jaklien, 9160 Lokeren – 31/07/2020
Graag wil ik jullie bedanken voor al jullie inzet voor de cursisten zodat de danslessen konden blijven doorgaan. Chapeau voor jullie!!! Niet gemakkelijk in deze corona tijden. Wij hopen op betere tijden. Dat de Funlinedance blijft bestaan! Ik wens jullie een welverdiende vakantie!

Christiane, 9160 Lokeren – 24/07/2020
Het was weer een superavond vandaag!!! Héél toffe dans erbij, én uiteraard alle andere dansen ook!
Steeds met een onuitputtelijke energie van jou, kunnen we niet anders dan dat laatste nieuwe dansje fantastisch vinden!!! Ik vind het inderdaad top!
Laat ons hopen dat Vlaanderen weer snel uit de oranje code mag… Ik zou het dansen enorm missen, want dat is echt een uitlaatklep voor mij, om niet te zeggen “een verslaving” maar gelukkig wel een gezonde hé!

Simonne, Jaklien, Hilleke, Myriam, dansgroep Moerbeke 20 uur – 24/07/2020
Heel veel dank voor je inzet en enthousiasme,
voor je leuke lessen en toffe dansjes,
zeker in deze vreemde tijden.
Dikke (virtuele) knuffel!

Marleen, 9160 Lokeren – 17/07/2020
Dank voor het extra werk dat jullie voor ons deden: de filmpjes, de corona opkikkertjes…
Dank voor de vriendschap, het geduld, de zottigheden (vooral van Conny),…
Ik wens jullie een deugddoende fijne vakantie. Tot het volgende school(dans)jaar.

Lokeren dinsdag 14 uur – 01/2020
Wij willen jullie zo graag eens bedanken:
voor het blijvende geloof in ons, voor jullie vriendelijkheid, voor de fun die we elke dinsdag mogen beleven en zoveel meer …. Het was fantastisch !
De funliners van de ‘kop’

Jaklien 9160 Lokeren – 07/2019
Bij Funlinedance: wordt gelachen en plezier gemaakt! De sfeer in de groep is top! Ik voel mij daar thuis omdat je aanvaard wordt zoals je bent als persoon.
Als we dansen zit je gelijk in een andere wereld… Je kan je eens uitleven! Conny is een hele lieve, toffe, sympathieke lesgeefster. Iemand die heel zorgzaam is en ook begaan is met haar cursisten. Zij werkt heel hard aan de muziek, choreo’ s, voorbereidingen enz. Mijn hoedje af voor onze lesgeefster Conny!

Katrien 07/2019 – 29/11/2020 +
Funlinedance met Conny is:
– conditie verbeteren, genietend van muziek, ritmes en bewegingen
– zorgen aan de kant zetten
– mededansers leren kennen en vriendschappen sluiten
– danspassen in ’t geheugen griffen, dus middeltje tegen dementie
– lachen om onze foute passen en de streken van Conny
– trots zijn op geslaagde optredens
Kortom… zodra de Funlinedance-microbe je te pakken heeft, kan je niet meer zonder. Een toffe aanrader voor iedereen die houdt van muziek en bewegen.

Mieke, 9160 Sint-Niklaas – 12/2019
Mijn oprechte dank voor de zeer fijne dansmiddagen gedurende de voorbije jaren! Pure danskunst op wondermooie muziek met uw creatieve samenstelling en uitvoering van aangepaste danspassen! Voor altijd blijf je in mijn hart aanwezig in grote dankbaarheid.

Zaffelare – 06/2019
Bedankt! Voor de leuke danslessen! Top! Fantastisch!
Je Zaffelaarse danseressen

Mieke – 11/2018
Het leven is ebbe en vloed! Zolang we uren dansen is het goed!