Voordelen Danssport Vlaanderen

Uitgebreide Verzekeringsdekking

Danssport Vlaanderen biedt een degelijke sportverzekering aan haar leden. Dit is een essentieel voordeel voor elke danser, gezien de fysieke aard van de sport. De verzekering dekt niet alleen ongevallen tijdens de dansactiviteiten zelf, maar ook tijdens de reisweg van en naar de danslocatie. Dit zorgt voor een veilige en geruststellende danservaring, waarbij leden weten dat ze beschermd zijn in geval van onvoorziene omstandigheden.

Rijke Variëteit aan Dansactiviteiten

Een ander belangrijk voordeel van het lidmaatschap is de toegang tot een breed scala aan dansactiviteiten. Leden kunnen deelnemen aan diverse evenementen zoals danskampen, dansdagen, en teamhappenings. Daarnaast biedt Danssport Vlaanderen de kans om deel te nemen aan wedstrijden in verschillende dansstijlen, waaronder disco, urban dance, jazzdans, en meer. Deze activiteiten bieden leden de kans om hun dansvaardigheden te verbeteren en nieuwe dansstijlen te ontdekken.

Financiële Voordelen en Kortingen

De financiële voordelen van het lidmaatschap bij Danssport Vlaanderen zijn niet te onderschatten. Leden kunnen genieten van kortingen op tickets voor attractieparken en danskampen. Bovendien zijn de kosten voor danskampen fiscaal aftrekbaar voor ouders van kinderen onder de 12 jaar. Dit maakt dansen toegankelijker en betaalbaarder voor een breed publiek. Ook bestaat er een mogelijkheid tot terugbetaling van een deel van het lidgeld via de ziekenfondsen.

Informatie en Gemeenschapsgevoel

Danssport Vlaanderen houdt haar leden up-to-date met de laatste nieuwtjes uit de danswereld via nieuwsbrieven, hun website, en sociale media. Dit zorgt niet alleen voor een constante stroom van relevante en interessante informatie, maar bevordert ook het gevoel van gemeenschap onder de leden. Bovendien biedt de organisatie een platform voor zoekertjes, wat leden de kans geeft om zich te verbinden met anderen in de danswereld voor projecten, evenementen, en meer.